zondag 1 juni 2008

Tevreden !

Er is veel, heel veel gebeurd aan de J.H. Neuteboomlaan 8! En wat zijn we enthousiast!
Alle buitenmuren zijn opgemetseld. We zijn erg tevreden met het resultaat. De uitgemetselde hoeken en de iets teruggemetselde rollaag lijken erg mooi en geven meer uitstraling aan het huis.
De metselaars in actie:
De betonnen raamdorpels zijn geplaatst en passen goed bij de woning.
Op het moment worden de onderplaten van de overstekende goot gemonteerd. En ook dit geeft een heel andere aanblik.
De sierlijsten om de garage zijn verder aangebracht. De draingoot die nog niet op de goede plek zat is opnieuw geplaatst. De verkoper van grandokeukens is langsgeweest en heeft de keuken ingemeten. We gaan binnenkort nog even bij de keukenzaak langs om alle wensen nog eens door te spreken. Het is al bijna een jaar geleden dat we deze keuken uitgezocht hebben (ach ja, je doet wat als je met een gebroken enkel zit). Het is leuk om de keuken weer in het echt te bekijken in de showroom.
Dit is de keuken die we uitgekozen hebben.(ook de hoge kast). We hebben er een donker natuurstenen blad bij uitgekozen.
Jacob heeft deze week contact gehad met Nootebomers en het een en ander besproken. Als alles meezit zullen we de sleutel voor de bouwvakvakantie krijgen. Dit zou echt fantastisch zijn! We hebben dan ruim de tijd om alles in te richten en te verhuizen. Ik verheug me er nu al op.
Jacob kreeg de tip om alvast te beginnen met het verven van de zolderverdieping. Binnenkort zal de zonneboiler en CV geplaatst worden en een aantal leidingen bij de zolderwanden. Zo hoeven we hier later niet meer achter langs te verven. Een goede tip. Jacob is dit weekend druk in de weer geweest met een roller en muurverf. Het is nogal een oppervlakte die twee keer gerold moet worden. De enorme pot verf van 12,5l. was zondag al helemaal op.
De meiden mogen "even verven"
Deze zomer wordt het eerste straatfeest georganiseerd. Dit is voor alle nieuwe en aanstaande bewoners van de Geert Teislaan en de J. H. Neuteboomlaan. Een erg leuk initiatief! 's Middags zal er een kindermiddag zijn en 's avonds een BBQ. Zo leer je de buurtjes een beetje kennen. Dat is wel het leuke van een nieuwbouwwijk. Iedereen is nieuw, dit schept meteen een band.
Tot volgende week! Iedereen een fijne nieuwe week gewenst.

2 opmerkingen:

Alice zei

Nou en of je tevreden mag zijn. Het ziet er superdesuper uit!!!!! Leuke foto's van de meiden. Daar moet je echt iets mee doen :).

Anoniem zei

Hello Anette,
My name is John Felegi and I also work for Armstrong. I have recently worked with Jacob in Münster. Jacob gave me the link to your blog. I enjoy the photos of your beautiful house and your family. Your house is very different from houses we have here in the USA. I especially enjoy seeing photos of Jacob working!
Thank you again.