zondag 25 mei 2008

Geen metselaars

Deze week hadden we verwacht dat het metselwerk af zou zijn. Helaas zijn de metselaars deze week niet bij ons huis aan het werk geweest (?). Er is wel het een en ander aan timmerwerk gedaan. Het bad en de w.c.'s zijn omtimmerd zodat de tegelzetter aan het werk kan. (Op de foto is deze omtimmering nog niet helemaal gereed).
De sierlijst om het garagedak wordt momenteel aangebracht. Op zolder zijn er luiken gemaakt. Om het leidingwerk is een koof getimmerd.
Het deel van de sierlijst wat scheef zat is netter afgewerkt. Jacob is de afgelopen dagen aan het schuren, plamuren en verven geweest zodat de dakomlijsting klaar is.
Jacob inspecteert de sierlijst:

In vergelijking met de planning lijkt het erop dat we een lichte achterstand hebben. Hopelijk wordt er de aankomende weken weer volop gemetseld, getimmerd enz. zodat we volgende week weer een uitgebreide update kunnen geven (en de achterstand is weggewerkt). Maar eerst mogen we deze week aan de bak met de wandelvierdaagse. Dit is het eerste jaar dan Aniek en Manon 4 avonden mogen lopen van 5 km. Ik loop ook mee, dus ook ik mag de wandelschoenen aantrekken. Deze week zal dan ook wel weer snel om zijn.

Volgende week weer meer... een fijne week gewenst!

2 opmerkingen:

Alice zei

Bij ons staan de wandelschoenen ook al klaar. Het wordt wandelen wordt vast en zeker gezellig!!!

Anoniem zei

de metselaar zijn voor een welverdiende week op vakantie geweest .

Kor. nbb