vrijdag 12 maart 2010

Eindelijk weer eens een bericht Deel 4

Hier zijn de laatste LO's die ik kan laten zien. Het heeft wel lang geduurd voordat ik deze allemaal klaar had. Ik ben inmiddels met de zomervakantie foto's bezig en moet hier nog iets moois van maken. Zodra ik weer een af heb laat ik deze hier wel zien. Fijn om hier weer iets te plaatsen. Tot snel
Groetjes Anette

Week 26:

Week 27:

Week 28:
 

4 opmerkingen:

Alice zei

Ohw, wat een leuke LO's zijn het geworden. En wat een mega update :). We hebben je zeker gemist ;).
Je boek komt vast en zeker helemaal vol. Veel succes met het produceren van het laatste halfjaar.

Groeten Alice

Birgit zei

Super Anette, dat je nu weer bij met met bloggen! Je weet dat ik je LO's prachtig vind en in het echt als je ze allemaal achter elkaar in het album ziet zijn ze nog mooier! Wat een geweldig album heb je als het klaar is! Een hoop werk maar zeker de moeite waard! Aniek en Manon zullen er later als ze "groot" zijn vast ook erg van genieten om zo'n overzicht van een heel jaar van hun leven te kunnen terugzien! De werkzaamheden in jullie hous hebben een prachtige nieuwe verdieping opgeleverd! Ik kom beslist nog eens kijken als het helemaal af is! Veel plezier met je nieuwe scrapplek. Misschien dat je als je alles lekker kunt laten liggen ook wat vaker zin hebt om aan de slag te gaan. Hoop snel weer nieuwe creaties van je te zien!
Groetjes,
Birgit

Mika zei

Ze zijn erg leuk geworden. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

linda zei

leuk dat je even op mijn blog hebt gekeken.Dus ik ook even op jou blog gekeken je blog ziet er erg leuk uit.Ik ga je vast en zeker volgen.