zondag 17 februari 2008

Etagevloer

Ook deze week is er weer hard gewerkt aan de woning! De etagevloer is gelegd en de kozijnen en deuren zijn geplaatst. De woning ziet er alweer heel anders uit. Aan het einde van de week zijn er steigers om het huis gekomen en is er een begin gemaakt met het stelwerk op de eerste etage. We zullen zien of er volgende week wordt begonnen met het metselwerk op deze etage.

Nu de etagevloer erop ligt en de binnenmuren gemetseld zijn lijkt de woonkamer een stuk ruimer. Toen de betonvloer er lag leek het nogal klein maar dat idee heb ik nu gelukkig niet meer. Hetzelfde heb ik nu op de eerste etage. Maar als de muren eenmaal gemetseld zijn en de volgende vloer geplaatst is zal dit ook wel weer een heel ander ruimtelijk beeld geven. We zullen zien wat de aankomende week ons weer gaat brengen. Het is in ieder geval een mooi gezicht hoe de woning groeit.

Omdat we regelmatig de vraag kregen hoe je een reactie kunt achterlaten heb ik aan de rechterkant van deze blog een uitleg gemaakt hoe je dit kunt doen. We vinden het erg leuk om reacties te ontvangen

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Schrammetjes,
Het begin is er! Leuk hoor om zo mee te kijken/lezen!. Succes met inpakken en de a.s. verhuizing.
Groetjes Wilga

Anoniem zei

He hoi,

Nou dan zal ik even een berichtje achter laten! ha ha.

Ziet er goed uit zo. Word volgens mij een mooi huis... Blijf regelmatig jullie verhalen lezen hoor.

groetjes Thea.

Anoniem zei

Moi,
Dan nog maar es geprobeerd, kijken of het nu wel lukt. Ik ben in ieder geval al verder dan de vorige keer.
We gaan af en toe op een mooie zondag wel es ff kijken op de bouw.
In ieder geval gefeliciteerd met jullie nieuwe woning en met het verlies van jullie "ôlle kwint".
Groeten van de Broekema's

Anoniem zei

Afgelopen weekend even gekeken bouw de bouw zelf. Dat wordt al wat. Het begint al echt vorm te krijgen. Leuk voor jullie. Kunnen jullie ook al een beetje een voorstelling van maken waar je komt. Succes deze maanden.
Groet, Henk en Rixt.