zondag 20 januari 2008

VERKOCHT!

Deze week hebben wij het bericht gekregen dat onze huidige woning definitief is verkocht! Goed nieuws dus. Ook hebben we al vervangende woonruimte gevonden tot de nieuwe woning gereed is. Dit is een grote geruststelling. Het inpakken kan nu beginnen want over 6 weken is het al zover! Gelukkig heeft Jacob de zolder en vliering al leeg gehaald in de Kerstvakantie. Ik ben inmiddels ook begonnen om de keukenkastjes leeg te halen. Er kan al genoeg ingepakt worden.
Inmiddels is ook de planning van de bouw binnengekomen. Ons bouwtermijn is ingegaan op 16 januari en zoals het er nu uitziet zal midden augustus ons huis worden opgeleverd. Natuurlijk kunnen er onvoorziene omstandigheden voorkomen zoals b.v. vorst waardoor de oplevering opgeschoven kan worden.
Ook in de bouwput is er veel gebeurd. De betonvloer is deze week gelegd.

Een hele operatie zoals je kunt zien. Met een grote kraan werden betonplaten op de fundering gelegd. Daarna werd er beton gestort tussen de betonplaten. Bij de achterste erker bleek een betondeel niet de goede afmeting te hebben. Hier zit nu dus nog een gat. Hiervoor wordt een nieuwe besteld. Deze wordt zo spoedig mogelijk geplaatst.

De aankomende week wordt waarschijnlijk een rustige week omdat de kozijnen nog niet geleverd zijn. Als deze binnen zijn kan het stelwerk worden voortgezet. Tot volgende week!

Geen opmerkingen: